XARXA EUROPEA D'ESTACIONS DE SERVEI

Amb les nostres targetes proveeix a les principals rutes de transport europeu.

QUALITAT CERTIFICADA SGS

EN TOTS ELS NOSTRES PRODUCTES

La gasolina i el gasoil que trobareu a les nostres estacions de servei son productes de qualitat certificada SGS. Un rigorós procés de certificació ens dona un segell de qualitat i confiança. 

TARGETES PETROMIRALLES

A PETROMIRALLES coneixem les necessitats dels nostres clients, per aquesta raó dediquem una especial atenció a temes tan importants com la seguretat en els repostatges i una xarxa eficaç.

MÀXIMA SEGURETAT

Amb el PIN dinàmic de seguretat evitem qualsevol frau, ja que a través d’un SMS podem obtenir un codi específic per a cada subministrament.

descomptes

Importants descomptes des del primer litre.

Possibilitat de recuperació d’IVA per a clients estrangers.

XARXA D’ESTACIONS DE SERVEI

130 estacions de servei situades a les principals rutes de la Península i d’Europa.

Estacions de servei adaptades a camions amb sortidors de gran cabal, dutxes i supermercat entre d’altres.

servei i gestió on-line

Atenció al client 24/7

Gestió On-line de targetes: modificacions i consultes.

Accés via ordinador o App.

 

PlusCard Gasoil Professional

La Plus card Gasoil Professional és la targeta de crèdit que PETROMIRALLES ha creat específicament per als professionals, des de petits autònoms fins a grans flotes del sector del transport. Pensada amb la voluntat d’oferir-los un mitjà per proveir-se en ruta, modern i segur.

Permet ajornar el pagament, per aquest motiu requereix cobertura de risc, aval bancari o dipòsit de seguretat

Aquesta targeta està homologada per a la recuperació del gasoil professional, a petició del client se li pot assignar un límit diari de consum, disposa de codi PIN i es pot gestionar online a través de la nostra pàgina web a l’apartat Zona Clients.

Permet proveir a tota la xarxa d’estacions de servei Petromiralles.

Gasoil Professional PrepagamenT

La targeta de Prepagament PETROMIRALLES permet als nostres clients beneficiar-se d’importants descomptes des del primer litre d’una manera fàcil i segura. Funciona com una targeta de dèbit i permet proveir a tota la nostra xarxa d’estacions de servei sempre que disposi de saldo positiu.

El client por recarregar les targetes mitjançant transferència bancària. També disposa de la possibilitat de fer-ho des de les estacions de servei pròpies de PETROMIRALLES amb targetes de crèdit o diners en efectiu.

No es sol·licita ni es necessari disposar de cobertura creditícia per part de la companyia asseguradora, ni requereix d’aval bancari o dipòsit de garantia.

Aquesta targeta està homologada per a la recuperació del gasoil professional. A petició del client se li pot assignar un límit diari de consum, disposa de codi PIN i es pot gestionar online a través de la nostra pàgina web a l’apartat Zona Clients.

Permet repostar a tota la xarxa d’estacions de servei PETROMIRALLES.

Diesel Card Gasoil B

La Diesel Card Gasoil B és la targeta que PETROMIRALLES ha creat específicament per als professionals del transport en vehicles de temperatura controlada (frigorífics), així com per a vehicles agrícoles i d’obres públiques.

Permet ajornar el pagament, per aquest motiu requereix cobertura de risc, aval bancari o dipòsit de seguretat.

Aquesta targeta permet assignar a petició del client un límit diari de consum, disposa de codi PIN i es pot gestionar online a través de la nostra pàgina web a l’apartat Zona Clients.

Permet repostar a gran part de la xarxa d’estacions de servei PETROMIRALLES. (Consultar el mapa per producte).

Diesel Card Targeta Comptat

Amb aquesta targeta es pot optar a rebre una factura mensual dels subministraments, prèvia sol·licitud per part de l’interessat.

Són targetes que no disposen de codi PIN, ja que es paga el subministrament en el moment.

A través de la nostra pàgina web, en l’apartat Zona Clients es pot consultar, entre altres accions, els subministraments, les factures, etc.

Petromiralles GAS

Gas és la targeta que PETROMIRALLES ha creat per a professionals, des de petits autònoms fins a grans flotes de transport compromeses amb la descarbonització i per tant consumidors de gas en les seves diferents formes GNL, GNC o GLP. Dissenyat amb la voluntat d’oferir-te un mitjà per aprovisionar-se en ruta, modern i segur.

Permet ajornar el pagament, per aquest motiu requereix cobertura de risc, aval bancari o dipòsit de seguretat.

La targeta PETROMIRALLES GAS a petició del client se li pot assignar un límit de consum diari / setmanal / mensual; disposa d’un codi PIN estàtic o dinàmic amb la possibilitat de canviar-lo tantes vegades com sigui necessari; a través de la nostra pàgina web, a l’apartat de Zona de clients, on es poden fer tot tipus d’accions sobre els dispositius de pagament o les factures i usuaris.

Mapa d'estacions de Servei

ELS NOSTRES CARBURANTS

PRODUCTES CERTIFICATS PER SGS
LOGO-SGS.png

Additius

Mantenim el compromís d’oferir als nostres clients un gasoil de màxima qualitat. Per a una òptima injecció, reducció d’emissions, millor arrancada en fred, protecció contra la corrosió i una millor lubricació, a les estacions de servei pròpies posem l’additiu  “Chemipol” d’última generació. Un combustible amb un bon additiu i lliure de contaminants implica un augment de la vida útil del motor, filtres i tancs.

XARXA EUROPEA D'ESTACIONS DE SERVEI

Disposem de sortidors ADBlue a totes les nostres estacions de servei

Desplaça cap amunt